FANTASTISCH MOOI

Een mooie uitstraling is naar onze mening net zo belangrijk als alle andere voordelen van het systeem. Mooie materialen, uitgekiende details, open indelingen en grote glazen gevels zorgen voor een tijdloze en prachtige uitstraling.

 

MDLX Modulair bouwsysteem in hout

Het systeem kan voorzien worden van verschillende duurzame materialen. Er kan gekozen worden voor een volledig houten uitstraling waarbij er gebruik gemaakt wordt van duurzaam hout. Wanneer er de wens is een onderhoudsarme gevel te maken kunnen keramische panelen of aluminium panelen met diverse kleuren en uitstralingen gebruikt worden.

Omdat we graag transparante gebouwen maken waarbij er een sterke relatie is tussen binnen en buiten hebben we verdiepingshoge puien ontwikkeld die toegang geven tot de terrassen en veranda’s. Veel glas en transparantie zorgen voor een licht, helder en expressief gebouw met een WOW factor.

Het gebruik van de buitenruimte rondom gebouwen is de afgelopen jaren sterk veranderd. Gebruikers willen graag de omgeving kunnen ervaren. Om de relatie tussen binnen en buiten te versterken zijn terrassen en veranda’s te koppelen aan het systeem. Deze elementen vergroten de ruimtelijke beleving en bieden schaduw en beschutting, tevens versterken ze de uitstraling van het gebouw.

 

Copyright MDLX | Modulair bouwsysteem in hout

EINDELOOS AANPASBAAR

Bij tradionele gebouwen zijn aanpassingen vaak kostbaar en tijdrovend. Bij het MDLX modulaire bouwsysteem zijn alle verbindingen gebaseerd op ‘droge’ montage. Er wordt geen gebruik gemaakt van kitten, lijmen of ander soorten verbindingen die niet makkelijk uitneembaar zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze gebouwen makkelijk mee kunnen gaan met de wensen gedurende de levensloop van het gebouw.

 

Met de basiselementen kan een frameconstructie gemaakt worden gebaseerd op een vaste moduulmaat waarmee een open plattegrond gemaakt kan worden die flexibel indeelbaar is.

Binnenwanden, gevel- en dakelementen, installaties zijn plug-and-play elementen die geheel naar wens en met een keur aan materialen worden gekoppeld aan het basisframe. Er kan gekozen worden voor geheel transparante gevels met ons eigen aluminium puiensysteem of voor geheel of gedeeltelijk dichte gevels met een keur aan mogelijke afwerkingen. Alle onderdelen zijn later ook weer eenvoudig uit te nemen of te verplaatsen.