SNEL & HOOGWAARDIG

We hebben een systeem gemaakt dat door gebruik van hoogwaardige materialen een lange levensduur heeft. Enerzijds zorgt dit voor waardebehoud van de elementen, anderzijds draagt dit bij aan het hoogwaardige uiterlijk van het systeem. Uitgekiende details, en een geïndustrialiseerde prefabricage zorgen voor een grote maatvastheid en consistentie in uiterlijk. We maken gebruik van een zelf ontwikkeld gevelsysteem van geïsoleerde aluminium profielen met hoogwaardig isolatieglas voorzien van zonwerende eigenschappen. Dit systeem is onderhoudsvrij en kan hergebruikt worden. Voor de gevelbekleding kan gekozen worden voor geheel onderhoudsvrije materialen met een hoge duurzaamheid.

Doordat alle elementen en de koppelingen al bedacht zijn kan er snel samen met de opdrachtgever gekeken worden welke samenstelling van elementen past bij de wensen. De kosten zijn hierbij direct inzichtelijk zodat er snel besluiten genomen kunnen worden. We verkorten het traditionele lange en onzekere voortraject hiermee aanzienlijk. Het gehele traject van voorbereiding tot montage is snel en transparant inzichtelijk te maken.

 

Copyright MDLX | Modulair bouwsysteem in hout

-

De montage van de elementen op locatie gaat razendsnel door onze plug-and-play bouwmethode. Elementen worden ‘droog’ aan elkaar gekoppeld, er hoeft niet gewacht te worden om een volgend element te plaatsen. Elementen worden op locatie aangevoerd precies wanneer ze nodig zijn.

MDLX Modulair bouwsysteem in hout

  

Deze ‘just in time’ methode wordt veel gebruikt in de auto-industrie en zorgt bij ons voor een soepel en snel bouwproces waarbij de bouwplaats zo weinig mogelijk bezet is door opslag van materialen. Zeker in gebieden of locaties waarbij ruimte beperkend is is dit een groot voordeel.

MDLX Modulair bouwsysteem in hout

Door gebruik van losse elementen is het ook mogelijk op moeilijk bereikbare plekken te bouwen zoals in binnensteden of op bestaande gebouwen.